omicron

ТИЕ НЕ СЕ ОТКАЖУВААТ?! ИЗВРШНИОТ ДИРЕКТОР НА МОДЕРНА: ОМИКРОН Е „МНОГУ ЗАРАЗЕН“ И МОЖЕ ДА ТРЕБААТ ДВОЈНИ ЗАСИЛУВАЧКИ ДОЗИ ОД BAKЦИНАТА

Шефот на производството на лекови на Модерна рекол дека верува дека видот омикрон е ”многу заразен” и да е ”многу возможно” ефектот од вакцината да…

Види повеќе ТИЕ НЕ СЕ ОТКАЖУВААТ?! ИЗВРШНИОТ ДИРЕКТОР НА МОДЕРНА: ОМИКРОН Е „МНОГУ ЗАРАЗЕН“ И МОЖЕ ДА ТРЕБААТ ДВОЈНИ ЗАСИЛУВАЧКИ ДОЗИ ОД BAKЦИНАТА