metavers

РОДИТЕЛИ ВНИМАВАЈТЕ! МЕТАВЕРС ДОАЃА, А ТОА Е НАЈГОЛЕМАТА ОПАСНОСТ ЗА ДЕЦАТА

Иднината на Metaverse е толку голема што Марк Закерберг го смени името на Facebook во Meta. Компаниите за игри и едукативна технологија се тркаат да…

Види повеќе РОДИТЕЛИ ВНИМАВАЈТЕ! МЕТАВЕРС ДОАЃА, А ТОА Е НАЈГОЛЕМАТА ОПАСНОСТ ЗА ДЕЦАТА