si en en na amerika i snemuva oruzje

СИ-ЕН-ЕН: НА АМЕРИКА И СНЕМУВА ОРУЖЈЕ ЗА СНАБДУВАЊЕ НА УКРАИНА

Расте загриженоста во американската влада поради нејзината неспособност да продолжи да ја снабдува Украина со најсовремени системи и муниција поради нејзиниот конфликт со Русија, објави…

Види повеќе СИ-ЕН-ЕН: НА АМЕРИКА И СНЕМУВА ОРУЖЈЕ ЗА СНАБДУВАЊЕ НА УКРАИНА
МАСОВНИ ПРОТЕСТИ ВО РИМ ПОРАДИ ИСПРАЌАЊЕТО ОРУЖЈЕ НА УКРАИНА

МАСОВНИ ПРОТЕСТИ ВО РИМ ПОРАДИ ИСПРАЌАЊЕТО ОРУЖЈЕ НА УКРАИНА

На протестот учествуваа и претставници на Демократската партија, која е за вооружување на Киев. Во центарот на Рим, десетици илјади луѓе демонстрираа за мир и…

Види повеќе МАСОВНИ ПРОТЕСТИ ВО РИМ ПОРАДИ ИСПРАЌАЊЕТО ОРУЖЈЕ НА УКРАИНА
italija ukraina

IL MESSAGGERO: ИТАЛИЈА ГИ ЗАМРЗНА ИСПОРАКИТЕ НА ОРУЖЈЕ ЗА УКРАИНА

Рим ја замрзнува испораката на оружје за Украина поради тековниот воен конфликт на Киев со Русија, објави во вторникот Ил Месаџоро, цитирајќи извори од италијанската…

Види повеќе IL MESSAGGERO: ИТАЛИЈА ГИ ЗАМРЗНА ИСПОРАКИТЕ НА ОРУЖЈЕ ЗА УКРАИНА
protesti berlin

СЕ ОБИДОА ДА ГО СОКРИЈАТ ОВА! ГОЛЕМИ ДЕМОНСТРАЦИИ ВО БЕРЛИН ПРОТИВ ВИРУCНАТА ТИРАНИЈА И ИСПРАЌАЊЕТО НА ОРУЖЈЕ ВО УКРАИНА (ВИДЕО)

Доколку цените продолжат да растат во Германија, политичарите очекуваат улични протести, а илјадници се собраа вчера во Берлин да протестираат против тиранијата од Кoвид. Како…

Види повеќе СЕ ОБИДОА ДА ГО СОКРИЈАТ ОВА! ГОЛЕМИ ДЕМОНСТРАЦИИ ВО БЕРЛИН ПРОТИВ ВИРУCНАТА ТИРАНИЈА И ИСПРАЌАЊЕТО НА ОРУЖЈЕ ВО УКРАИНА (ВИДЕО)