ostanete doma

БЕЗДОМНИК ДОБИЛ ЗАТВОРСКА КАЗНА ПОРАДИ КРШЕЊЕ НА МЕРКAТA ”ОСТАНИ ДОМА”

Во „суров пресврт на иронијата“, судот во Сингапур во четвртокот осудил маж на седум недели затвор за прекршување на наредбата „остани дома“ од „Ковид-19“, и…

Види повеќе БЕЗДОМНИК ДОБИЛ ЗАТВОРСКА КАЗНА ПОРАДИ КРШЕЊЕ НА МЕРКAТA ”ОСТАНИ ДОМА”