(ВИДЕО) МАСОВЕН ПРОТЕСТ ВО ПАКИСТАН ПРОТИВ ПРОМЕНАТА НА ПРЕМИЕРОТ КОЈ Ѝ СЕ СПРОТИВСТАВИ НА АМЕРИКА

(ВИДЕО) МАСОВЕН ПРОТЕСТ ВО ПАКИСТАН ПРОТИВ ПРОМЕНАТА НА ПРЕМИЕРОТ КОЈ Ѝ СЕ СПРОТИВСТАВИ НА АМЕРИКА

Поранешниот премиер на Пакистан Имран Кан изјави дека земјата оди кон нова „борба за слобода“, нарекувајќи го неговото соборување „промена на режимот поддржана од САД“.…

Види повеќе (ВИДЕО) МАСОВЕН ПРОТЕСТ ВО ПАКИСТАН ПРОТИВ ПРОМЕНАТА НА ПРЕМИЕРОТ КОЈ Ѝ СЕ СПРОТИВСТАВИ НА АМЕРИКА
НА ПАКИСТАНСКИОТ ПРЕМИЕР КОЈ ОДБИ ДА ЈА ОСУДИ РУСИЈА ВО ОН МУ СЕ СЛУЧУВА МУКОВСКИ МОМЕНТ

НА ПАКИСТАНСКИОТ ПРЕМИЕР КОЈ ОДБИ ДА ЈА ОСУДИ РУСИЈА ВО ОН МУ СЕ СЛУЧУВА МУКОВСКИ МОМЕНТ

Откако ги игнорираше странските амбасадори во својата земја и одби да ја осуди Русија, колата тргна низбрдо за владата на пакистанскиот премиер. Закажано му е…

Види повеќе НА ПАКИСТАНСКИОТ ПРЕМИЕР КОЈ ОДБИ ДА ЈА ОСУДИ РУСИЈА ВО ОН МУ СЕ СЛУЧУВА МУКОВСКИ МОМЕНТ
КРУНСКИ ДОКАЗ ЗА КРАЈ НА АГЕНДАТА! ПРВ ДЕН БЕЗ СМРТНИ СЛУЧАИ ОД KOBИД ВО 226-МИЛИОНСКИОТ ПАКИСТАН

КРУНСКИ ДОКАЗ ЗА КРАЈ НА АГЕНДАТА! ПРВ ДЕН БЕЗ СМРТНИ СЛУЧАИ ОД KOBИД ВО 226-МИЛИОНСКИОТ ПАКИСТАН

Пакистан денеска соопшти дека нема ниту еден смртен случај поврзан со кoронавируc за 24 часа, по првпат во две години, што е еден знак дека…

Види повеќе КРУНСКИ ДОКАЗ ЗА КРАЈ НА АГЕНДАТА! ПРВ ДЕН БЕЗ СМРТНИ СЛУЧАИ ОД KOBИД ВО 226-МИЛИОНСКИОТ ПАКИСТАН