pametni casovnici

КОМПАНИИ ВО САД САКААТ РАБОТНИЦИТЕ ДА НОСАТ ПАМЕТНИ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ СЛЕДИ СЕКОЕ НИВНО ДВИЖЕЊЕ

Tyson Foods и JBS, две од најголемите компании за месо во САД, инвестираа во Mentore, стартап кој разви софтвер за „подобрување на продуктивноста и намалување…

Види повеќе КОМПАНИИ ВО САД САКААТ РАБОТНИЦИТЕ ДА НОСАТ ПАМЕТНИ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ СЛЕДИ СЕКОЕ НИВНО ДВИЖЕЊЕ