nova pandemija

БИЛ ГЕЈТС: ЌЕ ИМА НОВА ЧУМА!

Милијардерот Бил Гејтс вели дека има 50 отсто шанси следната пандемија да биде предизвикана од климатските промени предизвикани од човекот или дека таа намерно ќе…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС: ЌЕ ИМА НОВА ЧУМА!
szo za kraj na pandemijata

CЗО НЕ СЕ ОТКАЖУВА! ОФИЦИЈАЛНИТЕ ЛИЦА НА ОВАА АГЕНДА ТВРДАТ: ПAHДЕМИJATА Е ДАЛЕКУ ОД КРАЈОТ

ЖЕНЕВА – Портпаролот на Светската здравствена организација во петокот изјави дека крајот на пaндемијата на KOBИД-19 е далеку, наведувајќи го зголемувањето на бројот на случаи…

Види повеќе CЗО НЕ СЕ ОТКАЖУВА! ОФИЦИЈАЛНИТЕ ЛИЦА НА ОВАА АГЕНДА ТВРДАТ: ПAHДЕМИJATА Е ДАЛЕКУ ОД КРАЈОТ