koka kola glaven sponzor

ПАРАДОКС! КОКА-КОЛА КАКО ГЛАВЕН ЗАГАДУВАЧ СТАНА ГЛАВЕН СПОНЗОР НА САМИТОТ ЗА КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ ”СОР27”!

Климатските активисти се „збунети“ од одлуката на Египет Кока-Кола како огромен производителот на пластика – да биде спонзор на овогодинешниот глобален самит за климатски промени…

Види повеќе ПАРАДОКС! КОКА-КОЛА КАКО ГЛАВЕН ЗАГАДУВАЧ СТАНА ГЛАВЕН СПОНЗОР НА САМИТОТ ЗА КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ ”СОР27”!