sajber napad finska

ФИНЦИТЕ ЈА ОБВИНУВААТ РУСИЈА ЗА ПОСТОЈАНИТЕ САЈБЕР НАПАДИ – ДЕНЕС ПАДНА СТРАНАТА НА ФИНСКИОТ ПАРЛАМЕНТ

Финскиот парламент во вторникот соопшти дека неговата веб-страница била изложена на сајбер напад. „Има напад на одбивање на услугата на надворешната веб-страница на парламентот“, се…

Види повеќе ФИНЦИТЕ ЈА ОБВИНУВААТ РУСИЈА ЗА ПОСТОЈАНИТЕ САЈБЕР НАПАДИ – ДЕНЕС ПАДНА СТРАНАТА НА ФИНСКИОТ ПАРЛАМЕНТ