pekari belgija

СЕ ЗАТВОРААТ ПЕКАРИТЕ ВО БЕЛГИЈА: СМЕТКА ЗА СТРУЈА 11.800 ЕВРА, ЗА ГАС 10.800 ЕВРА

Зголемувањето на цените на струјата и природниот гас во Белгија ги доведе пекарниците во тешка ситуација, принудувајќи некои да ги затворат вратите бидејќи повеќе не…

Види повеќе СЕ ЗАТВОРААТ ПЕКАРИТЕ ВО БЕЛГИЈА: СМЕТКА ЗА СТРУЈА 11.800 ЕВРА, ЗА ГАС 10.800 ЕВРА