pentagon ukraina

ПЕНТАГОН АНГАЖИРА ПЛАТЕНИЧКА ВОЈСКА НА СИТЕ ФРОНТОВИ ВО УКРАИНА

Украинските сили „ја имаат американската војска на своја страна“ од почетокот на конфликтот со Русија, изјави за магазинот Causeur „добро поставен аналитичар“ од француското разузнавање.…

Види повеќе ПЕНТАГОН АНГАЖИРА ПЛАТЕНИЧКА ВОЈСКА НА СИТЕ ФРОНТОВИ ВО УКРАИНА
ПЕНТАГОН ТВРДИ ДЕКА НЕМАЛО „ОФАНЗИВНИ“ БИО-ОРУЖЈА ВО АМЕРИКАНСКИТЕ ЛАБОРАТОРИИ ВО УКРАИНА

ПЕНТАГОН ПРИЗНА ДЕКА ИМА АМЕРИКАНСКИ БИО-ЛАБОРАТОРИИ ВО УКРАИНА!!!

Официјален Пентагон во петокот изјави за Конгресот дека нема „офанзивно“ биолошко оружје во ниту една од десетиците лаборатории поврзани со САД во Украина. „Можам да…

Види повеќе ПЕНТАГОН ПРИЗНА ДЕКА ИМА АМЕРИКАНСКИ БИО-ЛАБОРАТОРИИ ВО УКРАИНА!!!