pfizer

ФAJЗEP ПОВЛЕКУВА ЛЕК ШТО СЕ ДОКАЖАЛО ДЕКА ПРЕДИЗВИКУВА РАК!

Фaјзер во понеделникот објави дека повлекува неколку серии од својот лек Accuretic заедно со две генерички верзии, наведувајќи ги неприфатливо високите нивоа на супстанција за…

Види повеќе ФAJЗEP ПОВЛЕКУВА ЛЕК ШТО СЕ ДОКАЖАЛО ДЕКА ПРЕДИЗВИКУВА РАК!