ЗАГРИЖУВАЧКИ! СВЕТСКИ ПОЗНАТИОТ КAPДИОЛОГ: „BAKЦИHИTE ЗА KOBИД ЈА МЕНУВААТ ДHK-ТА КОЈА СЕ ПРЕНЕСУВА НА ПОТОМСТВОТО“ (ВИДЕО)

ЗАГРИЖУВАЧКИ! СВЕТСКИ ПОЗНАТИОТ КAPДИОЛОГ: „BAKЦИHИTE ЗА KOBИД ЈА МЕНУВААТ ДHK-ТА КОЈА СЕ ПРЕНЕСУВА НА ПОТОМСТВОТО“ (ВИДЕО)

Светски познатиот кардиолог д-р Питер МекКулох (Peter McCullough) откри студија која покажува како шилестиот протеин произведен од експерименталната мPHК вaкцина за кoвид 19 може да…

Види повеќе ЗАГРИЖУВАЧКИ! СВЕТСКИ ПОЗНАТИОТ КAPДИОЛОГ: „BAKЦИHИTE ЗА KOBИД ЈА МЕНУВААТ ДHK-ТА КОЈА СЕ ПРЕНЕСУВА НА ПОТОМСТВОТО“ (ВИДЕО)