treta svetska vojna

ПОЧЕТНИ ФАЗИ НА ТРЕТАТА СВЕТСКА ВОЈНА – ЗОШТО ЗАПАДОТ НЕ ТРЕБАШЕ ДА СЕ ПЛЕТКА СО ПУТИН И ЗОШТО РУСИЈА Е ВО ПРАВО

Предупредив дека Западот не треба да се плетка со Путин. Толку е очигледно дека Западот ја направи истата фатална грешка како Рим. Тие ја ослабнаа…

Види повеќе ПОЧЕТНИ ФАЗИ НА ТРЕТАТА СВЕТСКА ВОЈНА – ЗОШТО ЗАПАДОТ НЕ ТРЕБАШЕ ДА СЕ ПЛЕТКА СО ПУТИН И ЗОШТО РУСИЈА Е ВО ПРАВО