adreian payne

АМЕРИКАНСКИ КОШАРКАР И СОИГРАЧ НА ПЕРО АНТИЌ ПОЧИНА НА 31-ГОДИШНА ВОЗРАСТ

Американскиот кошаркар Адријан Пејн почина на 31-годишна возраст, објави познатиот новинар Емилијано Каркија. Ова е поранешниот пик од првата рунда на драфтот во 2014 година,…

Види повеќе АМЕРИКАНСКИ КОШАРКАР И СОИГРАЧ НА ПЕРО АНТИЌ ПОЧИНА НА 31-ГОДИШНА ВОЗРАСТ