marko srbija

ВЕДНАШ ДА СЕ ОБЈАВАТ ИМИЊАТА НА ДОКТОРИТЕ КОИ ЈА ПРЕДИЗВИКАЛЕ СМРТТА НА МЛАДИОТ ЧОВЕК! МУ ГИ ПРОБУШИЛЕ ЦРЕВАТА И БЕЛИТЕ ДРОБОВИ, А СЕГА ОДГОВОРНИТЕ СЕ КРИЈАТ

Граѓаните на Србија во изминатите неколку години се запознаа со корумпираноста на лекарската фела, која целосно ја изгуби довербата кај народот, но сепак тие се…

Види повеќе ВЕДНАШ ДА СЕ ОБЈАВАТ ИМИЊАТА НА ДОКТОРИТЕ КОИ ЈА ПРЕДИЗВИКАЛЕ СМРТТА НА МЛАДИОТ ЧОВЕК! МУ ГИ ПРОБУШИЛЕ ЦРЕВАТА И БЕЛИТЕ ДРОБОВИ, А СЕГА ОДГОВОРНИТЕ СЕ КРИЈАТ