ruska himna vo italija

(ВИДЕО) РУСКАТА ХИМНА СРЕДЕ РИМ! ИТАЛИЈАНЦИТЕ ЈА ПОДДРЖУВААТ РУСИЈА

Италијанците излегоа на улиците на Рим во знак на поддршка на Руската Федерација и ја пееја руската химна. Многу луѓе носеа руски знамиња и транспаренти…

Види повеќе (ВИДЕО) РУСКАТА ХИМНА СРЕДЕ РИМ! ИТАЛИЈАНЦИТЕ ЈА ПОДДРЖУВААТ РУСИЈА