РУСКИ ВЕСНИК: ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗВРШИ ДЕНАЦИФИКАЦИЈА НА ПОЛСКА, ТАА Е ХИЕНАТА НА ЕВРОПА

РУСКИ ВЕСНИК: ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗВРШИ ДЕНАЦИФИКАЦИЈА НА ПОЛСКА, ТАА Е ХИЕНАТА НА ЕВРОПА

Московскиот весник Правда објави вчера напис во кој Полска ја нарекува „хиената на Европа“ и повикува на нејзина „денацификација“. Тие притоа објавија и извештај за…

Види повеќе РУСКИ ВЕСНИК: ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗВРШИ ДЕНАЦИФИКАЦИЈА НА ПОЛСКА, ТАА Е ХИЕНАТА НА ЕВРОПА