biolabaratorii vo ukraina

РУСИЈА: ПОЛСКА УЧЕСТВУВАШЕ ВО ФИНАНСИРАЊЕТО НА БИОЛАБАРАТОРИИТЕ ВО УКРАИНА

Русија наводно дошла до докази дека Полска го финансирала Медицинскиот универзитет во Лавов, во рамките на американските воено-биолошки проекти. Шефот на руските вооружени сили за…

Види повеќе РУСИЈА: ПОЛСКА УЧЕСТВУВАШЕ ВО ФИНАНСИРАЊЕТО НА БИОЛАБАРАТОРИИТЕ ВО УКРАИНА
ВИДЕО: УКРАИНСКИТЕ НАЦИСТИ БЕГААТ ЗА ПОЛСКА

ВИДЕО: УКРАИНСКИТЕ НАЦИСТИ БЕГААТ ЗА ПОЛСКА

На социјалните мрежи се обрати украинскиот нацист од нацистичкиот баталјон „Азов“, Артјом Бонов. „Луѓе, сите знаат дека Бонов отиде во Полска. Конечно стигнав до е*****…

Види повеќе ВИДЕО: УКРАИНСКИТЕ НАЦИСТИ БЕГААТ ЗА ПОЛСКА
РУСКИ ВЕСНИК: ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗВРШИ ДЕНАЦИФИКАЦИЈА НА ПОЛСКА, ТАА Е ХИЕНАТА НА ЕВРОПА

РУСКИ ВЕСНИК: ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗВРШИ ДЕНАЦИФИКАЦИЈА НА ПОЛСКА, ТАА Е ХИЕНАТА НА ЕВРОПА

Московскиот весник Правда објави вчера напис во кој Полска ја нарекува „хиената на Европа“ и повикува на нејзина „денацификација“. Тие притоа објавија и извештај за…

Види повеќе РУСКИ ВЕСНИК: ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗВРШИ ДЕНАЦИФИКАЦИЈА НА ПОЛСКА, ТАА Е ХИЕНАТА НА ЕВРОПА