simovski za popisot

СИМОВСКИ ПРИЗНА ГРЕШКА, КОЛКУ УШТЕ ГРЕШКИ ИМА ПОПИСОТ ЗА ДА БИДЕ КОМПЛЕТЕН?

Апостол Симовски призна грешка, колку уште грешки има пописот за да биде комплетен? Симовски призна дека првично објавиле погрешен број на атеисти,  број кој подоцна…

Види повеќе СИМОВСКИ ПРИЗНА ГРЕШКА, КОЛКУ УШТЕ ГРЕШКИ ИМА ПОПИСОТ ЗА ДА БИДЕ КОМПЛЕТЕН?
КООРДИНАТИВНОТО ТЕЛО НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО СВЕТОТ ИЗЛЕЗЕ СО СООПШТЕНИЕ ЗА НЕПРИЗНАВАЊЕ НА ПОПИСОТ 2021!

КООРДИНАТИВНОТО ТЕЛО НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО СВЕТОТ ИЗЛЕЗЕ СО СООПШТЕНИЕ ЗА НЕПРИЗНАВАЊЕ НА ПОПИСОТ 2021!

Не стивнуваат реакциите по вчерашните резултати од пописот во Република Македонија, резултати кои предизвикаа огромна доза на револт кај македонскиот народ, резултатите кои не само…

Види повеќе КООРДИНАТИВНОТО ТЕЛО НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО СВЕТОТ ИЗЛЕЗЕ СО СООПШТЕНИЕ ЗА НЕПРИЗНАВАЊЕ НА ПОПИСОТ 2021!
„НАЈГОЛЕМ ФАЛСИФИКАТ“, „ОСТАВКА ОД СИМОВСКИ“, „ОСТАВКА ОД ВЛАДАТА“, ГРАЃАНИТЕ РЕВОЛТИРАНИ ОД РЕЗУЛТАТИТЕ ОД ПОПИСОТ

„НАЈГОЛЕМ ФАЛСИФИКАТ“, „ОСТАВКА ОД СИМОВСКИ“, „ОСТАВКА ОД ВЛАДАТА“, ГРАЃАНИТЕ РЕВОЛТИРАНИ ОД РЕЗУЛТАТИТЕ ОД ПОПИСОТ

Истиот миг кога директорот на Државниот завод за статистика, Апостол Симовски, ги соопшти официјалите резултати од пописот 2021, граѓаните ги преполнија социјалните мрежи со коментари.…

Види повеќе „НАЈГОЛЕМ ФАЛСИФИКАТ“, „ОСТАВКА ОД СИМОВСКИ“, „ОСТАВКА ОД ВЛАДАТА“, ГРАЃАНИТЕ РЕВОЛТИРАНИ ОД РЕЗУЛТАТИТЕ ОД ПОПИСОТ
СТИГНА ФАЛСИФИКАТОТ ИЛИ ПОКАЗАТЕЛОТ НА МАКЕДОНСКАТА РЕАЛНОСТ?! МАКЕДОНЦИТЕ ГИ СНЕМА, АЛБАНЦИТЕ СЕ МНОЖАТ - РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ 2021

СТИГНА ФАЛСИФИКАТОТ ИЛИ ПОКАЗАТЕЛОТ НА МАКЕДОНСКАТА РЕАЛНОСТ?! МАКЕДОНЦИТЕ ГИ СНЕМА, АЛБАНЦИТЕ СЕ МНОЖАТ – РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ 2021

Државниот завод за статистика ги објави резултатите од пописот.На церемонијата одржана во Македонската филхармонија присуствуваше целиот државен врв. Со Пописот во земјата се попишани вкупно…

Види повеќе СТИГНА ФАЛСИФИКАТОТ ИЛИ ПОКАЗАТЕЛОТ НА МАКЕДОНСКАТА РЕАЛНОСТ?! МАКЕДОНЦИТЕ ГИ СНЕМА, АЛБАНЦИТЕ СЕ МНОЖАТ – РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ 2021
popis 2021

ДАЛИ ЌЕ ИМАМЕ РЕАЛЕН ИЛИ ФАЛСИФИКУВАН ПОПИС? ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА ДЕНЕСКА ЌЕ ГИ ОБЈАВИ ПОДАТОЦИТЕ ОД ПОПИСОТ

Многу политички партии, како и доста поединци беа против пописот што се спроведе од 5 до 30 септември 2021 година. Овој попис наиде на доста…

Види повеќе ДАЛИ ЌЕ ИМАМЕ РЕАЛЕН ИЛИ ФАЛСИФИКУВАН ПОПИС? ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА ДЕНЕСКА ЌЕ ГИ ОБЈАВИ ПОДАТОЦИТЕ ОД ПОПИСОТ
ПОДГОТВЕН ЛИ Е ФАЛСИФИКАТ?! ТВ21 ОБЈАВИ НЕОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ - ВО ЗЕМЈАВА ЖИВЕАТ 65 ОТСТО МАКЕДОНЦИ И 24.7 ОТСТО АЛБАНЦИ?

ПОДГОТВЕН ЛИ Е ФАЛСИФИКАТ?! ТВ21 ОБЈАВИ НЕОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ – ВО ЗЕМЈАВА ЖИВЕАТ 65 ОТСТО МАКЕДОНЦИ И 24.7 ОТСТО АЛБАНЦИ?

Во однос на етничките заедници во земјава, околу 65 отсто се Македонци, околу 24,7 се Албанци, и 10-12 отсто се припадници на други заедници.  Уште…

Види повеќе ПОДГОТВЕН ЛИ Е ФАЛСИФИКАТ?! ТВ21 ОБЈАВИ НЕОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ – ВО ЗЕМЈАВА ЖИВЕАТ 65 ОТСТО МАКЕДОНЦИ И 24.7 ОТСТО АЛБАНЦИ?