simovski za popisot

СИМОВСКИ ПРИЗНА ГРЕШКА, КОЛКУ УШТЕ ГРЕШКИ ИМА ПОПИСОТ ЗА ДА БИДЕ КОМПЛЕТЕН?

Апостол Симовски призна грешка, колку уште грешки има пописот за да биде комплетен? Симовски призна дека првично објавиле погрешен број на атеисти,  број кој подоцна…

Види повеќе СИМОВСКИ ПРИЗНА ГРЕШКА, КОЛКУ УШТЕ ГРЕШКИ ИМА ПОПИСОТ ЗА ДА БИДЕ КОМПЛЕТЕН?
КООРДИНАТИВНОТО ТЕЛО НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО СВЕТОТ ИЗЛЕЗЕ СО СООПШТЕНИЕ ЗА НЕПРИЗНАВАЊЕ НА ПОПИСОТ 2021!

КООРДИНАТИВНОТО ТЕЛО НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО СВЕТОТ ИЗЛЕЗЕ СО СООПШТЕНИЕ ЗА НЕПРИЗНАВАЊЕ НА ПОПИСОТ 2021!

Не стивнуваат реакциите по вчерашните резултати од пописот во Република Македонија, резултати кои предизвикаа огромна доза на револт кај македонскиот народ, резултатите кои не само…

Види повеќе КООРДИНАТИВНОТО ТЕЛО НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО СВЕТОТ ИЗЛЕЗЕ СО СООПШТЕНИЕ ЗА НЕПРИЗНАВАЊЕ НА ПОПИСОТ 2021!
„НАЈГОЛЕМ ФАЛСИФИКАТ“, „ОСТАВКА ОД СИМОВСКИ“, „ОСТАВКА ОД ВЛАДАТА“, ГРАЃАНИТЕ РЕВОЛТИРАНИ ОД РЕЗУЛТАТИТЕ ОД ПОПИСОТ

„НАЈГОЛЕМ ФАЛСИФИКАТ“, „ОСТАВКА ОД СИМОВСКИ“, „ОСТАВКА ОД ВЛАДАТА“, ГРАЃАНИТЕ РЕВОЛТИРАНИ ОД РЕЗУЛТАТИТЕ ОД ПОПИСОТ

Истиот миг кога директорот на Државниот завод за статистика, Апостол Симовски, ги соопшти официјалите резултати од пописот 2021, граѓаните ги преполнија социјалните мрежи со коментари.…

Види повеќе „НАЈГОЛЕМ ФАЛСИФИКАТ“, „ОСТАВКА ОД СИМОВСКИ“, „ОСТАВКА ОД ВЛАДАТА“, ГРАЃАНИТЕ РЕВОЛТИРАНИ ОД РЕЗУЛТАТИТЕ ОД ПОПИСОТ
bojkotiracite popisani bez etnicka pripadnost

БОЈКОТИРАЧИТЕ ПОПИШАНИ, БЕЗ ЕТНИЧКА ПРИПАДНОСТ

Денес беа објавени резултатите од пописот кој се спроведуваше од 5 до 30 септември 2021 година. Како што веќе забележавте овој попис наиде на многу…

Види повеќе БОЈКОТИРАЧИТЕ ПОПИШАНИ, БЕЗ ЕТНИЧКА ПРИПАДНОСТ
popis 2021

ДАЛИ ЌЕ ИМАМЕ РЕАЛЕН ИЛИ ФАЛСИФИКУВАН ПОПИС? ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА ДЕНЕСКА ЌЕ ГИ ОБЈАВИ ПОДАТОЦИТЕ ОД ПОПИСОТ

Многу политички партии, како и доста поединци беа против пописот што се спроведе од 5 до 30 септември 2021 година. Овој попис наиде на доста…

Види повеќе ДАЛИ ЌЕ ИМАМЕ РЕАЛЕН ИЛИ ФАЛСИФИКУВАН ПОПИС? ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА ДЕНЕСКА ЌЕ ГИ ОБЈАВИ ПОДАТОЦИТЕ ОД ПОПИСОТ
АПАСИЕВ: „ЗА АМИН НА ФАЛЦ-ПОПИСОТ, УСТАВЕН СУД ЌЕ ДОБИЕ ПОКЛОН 10 ЛАП-ТОПИ LENOVO ОД ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА“

АПАСИЕВ: „ЗА АМИН НА ФАЛЦ-ПОПИСОТ, УСТАВЕН СУД ЌЕ ДОБИЕ ПОКЛОН 10 ЛАП-ТОПИ LENOVO ОД ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА“

Пратеникот во македонското собрание и лидер на Левица, Димитар Апасиев, во своето најново Фејсбук обраќање повторно „удри“ на корумпираноста на судската власт во државава: „За…

Види повеќе АПАСИЕВ: „ЗА АМИН НА ФАЛЦ-ПОПИСОТ, УСТАВЕН СУД ЌЕ ДОБИЕ ПОКЛОН 10 ЛАП-ТОПИ LENOVO ОД ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА“
ПОДГОТВЕН ЛИ Е ФАЛСИФИКАТ?! ТВ21 ОБЈАВИ НЕОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ - ВО ЗЕМЈАВА ЖИВЕАТ 65 ОТСТО МАКЕДОНЦИ И 24.7 ОТСТО АЛБАНЦИ?

ПОДГОТВЕН ЛИ Е ФАЛСИФИКАТ?! ТВ21 ОБЈАВИ НЕОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ – ВО ЗЕМЈАВА ЖИВЕАТ 65 ОТСТО МАКЕДОНЦИ И 24.7 ОТСТО АЛБАНЦИ?

Во однос на етничките заедници во земјава, околу 65 отсто се Македонци, околу 24,7 се Албанци, и 10-12 отсто се припадници на други заедници.  Уште…

Види повеќе ПОДГОТВЕН ЛИ Е ФАЛСИФИКАТ?! ТВ21 ОБЈАВИ НЕОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ – ВО ЗЕМЈАВА ЖИВЕАТ 65 ОТСТО МАКЕДОНЦИ И 24.7 ОТСТО АЛБАНЦИ?