portugalija protesti

ПОРТУГАЛИЈА: ИЛЈАДНИЦИ ЛУЃЕ ВО ЛИСАБОН – ПРОТИВ ЗАДОЛЖИТЕЛНИОТ KOBИД ПАСОШ

Португалија: Неколку илјади луѓе излегоа на улиците на главниот град на Португалија во саботата (8-ми јануари) во Лисабон, изразувајќи го своето противење на воведувањето задолжителен…

Види повеќе ПОРТУГАЛИЈА: ИЛЈАДНИЦИ ЛУЃЕ ВО ЛИСАБОН – ПРОТИВ ЗАДОЛЖИТЕЛНИОТ KOBИД ПАСОШ