ШТО ЌЕ БИДЕ СО УКРАИНА ПОСЛЕ ВОЈНАТА? ЗЕМЈАТА ТРПИ НЕШТО МНОГУ ПОЛОШО ОД БОМБАРДИРАЊЕТО - ОВАА ПОСЛЕДИЦА ЌЕ ЈА ОСТАВИ ЗЕМЈАТА РАСПАРЧЕНА

ШТО ЌЕ БИДЕ СО УКРАИНА ПОСЛЕ ВОЈНАТА? ЗЕМЈАТА ТРПИ НЕШТО МНОГУ ПОЛОШО ОД БОМБАРДИРАЊЕТО – ОВАА ПОСЛЕДИЦА ЌЕ ЈА ОСТАВИ ЗЕМЈАТА РАСПАРЧЕНА

Едно од сценаријата е војната во Украина да стане долготраен судир. Додека руската инвазија на Украина се приближува до завршувањето на првиот месец на траење,…

Види повеќе ШТО ЌЕ БИДЕ СО УКРАИНА ПОСЛЕ ВОЈНАТА? ЗЕМЈАТА ТРПИ НЕШТО МНОГУ ПОЛОШО ОД БОМБАРДИРАЊЕТО – ОВАА ПОСЛЕДИЦА ЌЕ ЈА ОСТАВИ ЗЕМЈАТА РАСПАРЧЕНА