menstrualni promeni

МЕНСТРУАЛНИТЕ ПРОМЕНИ ПОСЛЕ BAKЦИНАТА СЕ МНОГУ ПОЧЕСТИ ОД ПРЕТХОДНО

Истражувачите мислат дека е време да се додаде уште едед несакан ефект на листата на несакани ефекти од вакцината за Кoвид 19: привремени промени во…

Види повеќе МЕНСТРУАЛНИТЕ ПРОМЕНИ ПОСЛЕ BAKЦИНАТА СЕ МНОГУ ПОЧЕСТИ ОД ПРЕТХОДНО