bajden povtorno pozitiven na virusot

ХИТ! ЧЕТИРИ ПАТИ BAKЦИНИРАНИОТ БАЈДЕН ПОВТОРНО ПОЗИТИВЕН НА ВИРУCОТ, ВТОР ПАТ ЗА ЕДНА НЕДЕЛА

Како што рече главниот лекар на Џо Бајден, Кевин О’Конор во писмената изјава во соопштението за печатот, американскиот претседател повторно е позитивен на корoнавируcот. Ова…

Види повеќе ХИТ! ЧЕТИРИ ПАТИ BAKЦИНИРАНИОТ БАЈДЕН ПОВТОРНО ПОЗИТИВЕН НА ВИРУCОТ, ВТОР ПАТ ЗА ЕДНА НЕДЕЛА