bajden senator

ОВА ВЕЌЕ НЕ Е СМЕШНО! БАЈДЕН ЗА ПОМАЛКУ ОД 5 СЕКУНДИ ЗАБОРАВИ ДЕКА СЕ ПОЗДРАВИ СО СЕНАТОРОТ (ВИДЕО)

Се чини дека Џо, кој беше вакциниран 4 пати за корона, претрпел еден вид „пост-ковид“ што се рефлектира во екстремни гафови и докази што ја…

Види повеќе ОВА ВЕЌЕ НЕ Е СМЕШНО! БАЈДЕН ЗА ПОМАЛКУ ОД 5 СЕКУНДИ ЗАБОРАВИ ДЕКА СЕ ПОЗДРАВИ СО СЕНАТОРОТ (ВИДЕО)