sledenje na lokacija bez soglasnost

ИНСТАГРАМ И ФЕЈСБУК ГИ СЛЕДАТ НАВИКИТЕ НА КОРИСНИЦИТЕ БЕЗ НИВНА СОГЛАСНОСТ

Кога посетувате веб-локација што сте ја виделе на Facebook и Instagram, веројатно сте забележале дека не сте пренасочени на прелистувачот по ваш избор, туку на…

Види повеќе ИНСТАГРАМ И ФЕЈСБУК ГИ СЛЕДАТ НАВИКИТЕ НА КОРИСНИЦИТЕ БЕЗ НИВНА СОГЛАСНОСТ