bil gejts i pratenje

БИЛ ГЕЈТС СЕ ЗАЛАГА ЗА „СИГУРНИ ИЗВОРИ“, ТОЈ ИМА ГРУПА НА ЛИЦА КОЈА ПРАТИ ШТО ЛУЃЕТО ПИШУВААТ ЗА НЕГО НА МРЕЖИТЕ

За време на појавувањето на настанот„ Голмани 2022“, инвеститорот и „филантроп“ Бил Гејтс се пожали на „дезинформациите“ што се шират за него во време на…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС СЕ ЗАЛАГА ЗА „СИГУРНИ ИЗВОРИ“, ТОЈ ИМА ГРУПА НА ЛИЦА КОЈА ПРАТИ ШТО ЛУЃЕТО ПИШУВААТ ЗА НЕГО НА МРЕЖИТЕ