ЛАВРОВ: РУСИЈА И УКРАИНА БИ МОЖЕЛЕ ДА ОДРЖАТ ПРЕГОВОРИ И ВО БЕЛГРАД

ЛАВРОВ: РУСИЈА И УКРАИНА БИ МОЖЕЛЕ ДА ОДРЖАТ ПРЕГОВОРИ И ВО БЕЛГРАД

Рускиот министер за надворешни работ,и Сергеј Лавров, изјави денеска дека преговорите со Украина би можеле да се одржат во Белград и дека покрај Истанбул, каде…

Види повеќе ЛАВРОВ: РУСИЈА И УКРАИНА БИ МОЖЕЛЕ ДА ОДРЖАТ ПРЕГОВОРИ И ВО БЕЛГРАД