НАЈГОЛЕМАТА „ДЕЗИНФОРМАЦИЈА“ ОД ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ВО САД ИЗЛЕЗЕ ТОЧНА

НАЈГОЛЕМАТА „ДЕЗИНФОРМАЦИЈА“ ОД ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ВО САД ИЗЛЕЗЕ ТОЧНА

Ај што Њујорк пост беше на чекор од линчување и комплетно да го снема, туку и во одлука без преседан најголемите социјални мрежи еднострано решија…

Види повеќе НАЈГОЛЕМАТА „ДЕЗИНФОРМАЦИЈА“ ОД ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ВО САД ИЗЛЕЗЕ ТОЧНА