fauci za prirodniot imunitet

ЕВЕ ШТО ГОВОРЕШЕ ФАУЧИ ПРЕД 20 ГОДИНИ: НАЈДОБРА BAKЦИНА Е АКО САМИТЕ СЕ ЗАРАЗИТЕ (ВИДЕО)

За време на пандемијата, голем број доктори, истражувачи и медиуми кои не се мејнстрим, постојано зборуваа за природниот имунитет како алтернатива на вакцинацијата за заштита…

Види повеќе ЕВЕ ШТО ГОВОРЕШЕ ФАУЧИ ПРЕД 20 ГОДИНИ: НАЈДОБРА BAKЦИНА Е АКО САМИТЕ СЕ ЗАРАЗИТЕ (ВИДЕО)