lazni kovid pasosi

ВО СРБИЈА УАПСЕНИ ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ ЗА ПРАВЕЊЕ ЛАЖНИ KOBИД ВИЗИ

Припадници на МВР, Одделението за антикорупција во соработка со Специјалното одделение за сузбивање на корупцијата на Вишото јавно обвинителство Ниш, приведоа три лица поради сомнение…

Види повеќе ВО СРБИЈА УАПСЕНИ ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ ЗА ПРАВЕЊЕ ЛАЖНИ KOBИД ВИЗИ