tviter proruski smetki

ЦЕНЗУРА: ТВИТЕР ГИ БРИШЕ ПРОРУСКИТЕ СМЕТКИ СО СЕДИШТЕ ВО ИНДИЈА

Твитер призна дека ги избришал сметките кои очигледно се во Индија и кои ги смета за сомнителни поради поддршката за специјалната операција во Украина и…

Види повеќе ЦЕНЗУРА: ТВИТЕР ГИ БРИШЕ ПРОРУСКИТЕ СМЕТКИ СО СЕДИШТЕ ВО ИНДИЈА