protesti avstralija

ХАОС ВО ГЛАВНИОТ ГРАД НА АВСТРАЛИЈА! ДЕМОНСТРАНТИ ИНСПИРИРАНИ ОД КАНАДА ПРЕД ЗГРАДАТА НА ПАРЛАМЕНТОТ (ВИДЕО)

Канадските камионџии, како и целата нација, толпа која брои над 100.000 на канадските улици, инспирираше многумина да се побунат и да ги бараат своите права…

Види повеќе ХАОС ВО ГЛАВНИОТ ГРАД НА АВСТРАЛИЈА! ДЕМОНСТРАНТИ ИНСПИРИРАНИ ОД КАНАДА ПРЕД ЗГРАДАТА НА ПАРЛАМЕНТОТ (ВИДЕО)