protesti germanija

МАСОВНИ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ KOBИД ОГРАНИЧУВАЊАТА ЈА ПОГОДИЈА ИСТОЧНА ГЕРМАНИЈА (ВИДЕО)

Илјадници лица излегле на улиците во неколку градови во поранешна Источна Германија за да го изразат својот ”ужас” од ограничувањата против корона вирусот и одлуката…

Види повеќе МАСОВНИ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ KOBИД ОГРАНИЧУВАЊАТА ЈА ПОГОДИЈА ИСТОЧНА ГЕРМАНИЈА (ВИДЕО)