protesti kiev

УКРАИНА: БЛОКИРАН ЦЕНТАРОТ НА КИЕВ! ПРОТЕСТИ ВО ГЛАВНИОТ ГРАД ПОРАДИ ВОВЕДУВАЊЕ НА СТРОГИ KOBИД МЕРКИ

Се повеќе свесни за опасноста, народот излегува од маѓепсаниот круг кој е вештачки симулиран, ги бара правата на улица. На улица се освојува слободата, а…

Види повеќе УКРАИНА: БЛОКИРАН ЦЕНТАРОТ НА КИЕВ! ПРОТЕСТИ ВО ГЛАВНИОТ ГРАД ПОРАДИ ВОВЕДУВАЊЕ НА СТРОГИ KOBИД МЕРКИ