valkana bomba

КИЕВСКИОТ РЕЖИМ ВЕЌЕ ГИ ЗАВРШИ ТЕХНИЧКИТЕ ПОДГОТОВКИ ЗА ПРОВОКАЦИЈА СО „ВАЛКАНА БОМБА“

Режимот во Киев веќе ги заврши техничките подготовки за провокација со „валкана бомба“, изјави за Спутник извор запознаен со ситуацијата. „Експертите на украинската компанија „Јужмаш“…

Види повеќе КИЕВСКИОТ РЕЖИМ ВЕЌЕ ГИ ЗАВРШИ ТЕХНИЧКИТЕ ПОДГОТОВКИ ЗА ПРОВОКАЦИЈА СО „ВАЛКАНА БОМБА“