pticji grip

УБИЕНИ 170.000 КОКОШКИ! ВО ХОЛАНДИЈА ОТКРИЕН ПТИЧЈИ ГРИП – ДАЛИ Е НА ПОВИДОК НОВА ХИСТЕРИЈА?!

Холандските власти открија дека на една живинарска фарма избувнал многу заразен вид на птичји грип, поради што ќе се уништат околу 170.000 кокошки со цел…

Види повеќе УБИЕНИ 170.000 КОКОШКИ! ВО ХОЛАНДИЈА ОТКРИЕН ПТИЧЈИ ГРИП – ДАЛИ Е НА ПОВИДОК НОВА ХИСТЕРИЈА?!