РЕЈТИНГОТ НА ПУТИН КАЈ РУСИТЕ СКОКНА ОТКАКО ЈА НАПАДНА УКРАИНА

РЕЈТИНГОТ НА ПУТИН КАЈ РУСИТЕ СКОКНА ОТКАКО ЈА НАПАДНА УКРАИНА

Рејтингот на рускиот претседател Владимир Путин скокна за над 10 отсто поради неговата офанзива во соседна Украина, според анкетата на независната агенција Левада центар објавена во средата.…

Види повеќе РЕЈТИНГОТ НА ПУТИН КАЈ РУСИТЕ СКОКНА ОТКАКО ЈА НАПАДНА УКРАИНА