rada djuricin

BAKЦИНАТА ЌЕ ВЕ СПАСИ?! АКТЕРКАТА РАДА ЃУРИЧИН ВО ТЕШКА СОСТОЈБА, ИТНО ХОСПИТАЛИЗИРАНА

Актерката Рада Ѓуричин е последната во низата екс-ју актери, која итно беше хоспитализирана поради мозочен удар. Таа се уште глуми иако има 88 години и…

Види повеќе BAKЦИНАТА ЌЕ ВЕ СПАСИ?! АКТЕРКАТА РАДА ЃУРИЧИН ВО ТЕШКА СОСТОЈБА, ИТНО ХОСПИТАЛИЗИРАНА