ramazan kadirov

РАМАЗАН КАДИРОВ СЕ ПОФАЛИ СО НОВИ ВОЕНИ ВОЗИЛА КОИ ЧЕЧЕНСКИТЕ СПЕЦИЈАЛЦИ ГИ ЗАПЛЕНИЈА ОД УКРАИНЦИТЕ

Рамзан Кадиров ја покажа заробената опрема – генерален оклопен автомобил. Шефот на Чеченија на својот профил на Телеграм објави видео од „тест возењето“. Пријатели! Денеска…

Види повеќе РАМАЗАН КАДИРОВ СЕ ПОФАЛИ СО НОВИ ВОЕНИ ВОЗИЛА КОИ ЧЕЧЕНСКИТЕ СПЕЦИЈАЛЦИ ГИ ЗАПЛЕНИЈА ОД УКРАИНЦИТЕ