КАДИРОВ СЕ СРЕТНА СО „УБИЕН“ РУСКИ ГЕНЕРАЛ ВО МАРИУПОЛ (ВИДЕО)

КАДИРОВ СЕ СРЕТНА СО „УБИЕН“ РУСКИ ГЕНЕРАЛ ВО МАРИУПОЛ (ВИДЕО)

Украинската пропаганда дека досега се убиени неколку руски генерали, пропаганда на која „наседнаа“ и голем дел од нашите медиуми, се сруши како кула од карти…

Види повеќе КАДИРОВ СЕ СРЕТНА СО „УБИЕН“ РУСКИ ГЕНЕРАЛ ВО МАРИУПОЛ (ВИДЕО)
рамзан кадиров ќе ги ослободиме од нацистичката доминација

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ЧЕЧЕНСКИТЕ ВОЈНИЦИ СПАСУВААТ УКРАИНСКИ ЦИВИЛИ ОД УКРАИНСКАТА АРМИЈА! КАДИРОВ: „ЌЕ ГИ ОСЛОБОДИМЕ ОД НАЦИСТИЧКАТА ДОМИНАЦИЈА“ (ВИДЕО)

По големиот број лаги со кои се служат западните медиуми, пропагандната машинерија која во своите текстови ја опишува руската армија како нискоморална или насилна и…

Види повеќе ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ЧЕЧЕНСКИТЕ ВОЈНИЦИ СПАСУВААТ УКРАИНСКИ ЦИВИЛИ ОД УКРАИНСКАТА АРМИЈА! КАДИРОВ: „ЌЕ ГИ ОСЛОБОДИМЕ ОД НАЦИСТИЧКАТА ДОМИНАЦИЈА“ (ВИДЕО)