nok na vesterkite

ТРИ ЛИЦА СЕ РАНЕТИ ВО ПУКАЊЕ ВО ЗАБАВЕН ПАРК НА ОТВОРАЊЕТО НА ФЕСТИВАЛОТ НОЌ НА ВЕШТЕРКИТЕ

Три лица, меѓу кои двајца тинејџери, се ранети во пукање во забавен парк југоисточно од Питсбург, Пенсилванија, на отворањето на фестивал на тема Ноќта на…

Види повеќе ТРИ ЛИЦА СЕ РАНЕТИ ВО ПУКАЊЕ ВО ЗАБАВЕН ПАРК НА ОТВОРАЊЕТО НА ФЕСТИВАЛОТ НОЌ НА ВЕШТЕРКИТЕ