blumberg recesija

БЛУМБЕРГ: СÈ ПОИЗГЛЕДНА Е РЕЦЕСИЈА ВО ЕВРОЗОНАТА

Активноста на приватниот сектор во еврозоната повторно беше погодена од инфлација во октомври, бидејќи индексот на набавка што го истражуваше S&P Global падна на најниско…

Види повеќе БЛУМБЕРГ: СÈ ПОИЗГЛЕДНА Е РЕЦЕСИЈА ВО ЕВРОЗОНАТА
wall street

Wall Street Journal: САД НА РАБОТ НА РЕЦЕСИЈА

САД најверојатно ќе влезат во рецесија во наредната година, објави во понеделникот Wall Street Journal, цитирајќи го своето последно истражување на економистите. Според извештајот, веројатноста…

Види повеќе Wall Street Journal: САД НА РАБОТ НА РЕЦЕСИЈА
jp morgan

ЈП МОРГАН – ВО АМЕРИКА ДОАЃА НЕШТО ”МНОГУ ПОЛОШО” ОД РЕЦЕСИЈАТА

Банката од Волстрит издаде страшно предупредување за американската економија. Шефот на банкарскиот гигант од Волстрит, JPMorgan Chase, Џејми Дајмон, ги предупреди инвеститорите за веројатноста за…

Види повеќе ЈП МОРГАН – ВО АМЕРИКА ДОАЃА НЕШТО ”МНОГУ ПОЛОШО” ОД РЕЦЕСИЈАТА