z

ХИТ! ВО ГЕРМАНИЈА ЗАБРАНЕТО ИЗДАВАЊЕ НА РЕГИСТАРСКИ ТАБЛИЦИ КОИ ЈА ИМААТ БУКВАТА Z

Во германската област Херфорд властите одлучија да го прекинат издавањето на регистарски таблички кои ја содржат буквата „З“. Со растечката русофобија која економски ја уништува…

Види повеќе ХИТ! ВО ГЕРМАНИЈА ЗАБРАНЕТО ИЗДАВАЊЕ НА РЕГИСТАРСКИ ТАБЛИЦИ КОИ ЈА ИМААТ БУКВАТА Z