regrutiranje na novi vojnici vo rusija

ПУТИН ПОТПИША ОДЛУКА ЗА РЕГРУТИРАЊЕ НА НОВИ 134.000 ВОЈНИЦИ

Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска потпиша одлука според која напролет во руската армија ќе бидат регрутирани нови 134.000 војници. Руското Министерство за одбрана соопшти…

Види повеќе ПУТИН ПОТПИША ОДЛУКА ЗА РЕГРУТИРАЊЕ НА НОВИ 134.000 ВОЈНИЦИ