rent pol

СЕНАТОРОТ РЕНД ПОЛ: АМЕРИКА ТРЕБА ДА БИДЕ ЗГРОЗЕНА ОД ОБИДОТ НА ФАУЧИ ДА ЈА ПРИКРИЕ СВОЈАТА ОДГОВОРНОСТ

Појавувајќи се на Фокс њуз во средата, сенаторот Ренд Пол го критикуваше Ентони Фаучи дека ја зазеде стандардната позиција на обидот да ги „прикрие“ неговите…

Види повеќе СЕНАТОРОТ РЕНД ПОЛ: АМЕРИКА ТРЕБА ДА БИДЕ ЗГРОЗЕНА ОД ОБИДОТ НА ФАУЧИ ДА ЈА ПРИКРИЕ СВОЈАТА ОДГОВОРНОСТ