popis 2021

ДАЛИ ЌЕ ИМАМЕ РЕАЛЕН ИЛИ ФАЛСИФИКУВАН ПОПИС? ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА ДЕНЕСКА ЌЕ ГИ ОБЈАВИ ПОДАТОЦИТЕ ОД ПОПИСОТ

Многу политички партии, како и доста поединци беа против пописот што се спроведе од 5 до 30 септември 2021 година. Овој попис наиде на доста…

Види повеќе ДАЛИ ЌЕ ИМАМЕ РЕАЛЕН ИЛИ ФАЛСИФИКУВАН ПОПИС? ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА ДЕНЕСКА ЌЕ ГИ ОБЈАВИ ПОДАТОЦИТЕ ОД ПОПИСОТ