МАСОВНИ ПРОТЕСТИ ВО РИМ ПОРАДИ ИСПРАЌАЊЕТО ОРУЖЈЕ НА УКРАИНА

МАСОВНИ ПРОТЕСТИ ВО РИМ ПОРАДИ ИСПРАЌАЊЕТО ОРУЖЈЕ НА УКРАИНА

На протестот учествуваа и претставници на Демократската партија, која е за вооружување на Киев. Во центарот на Рим, десетици илјади луѓе демонстрираа за мир и…

Види повеќе МАСОВНИ ПРОТЕСТИ ВО РИМ ПОРАДИ ИСПРАЌАЊЕТО ОРУЖЈЕ НА УКРАИНА