robert kenedi

НОВОГОДИШНА ПОРАКА НА РОБЕРТ Ф. КЕНЕДИ: НИКОЈ НИКОГАШ НЕ УСПЕАЛ ДА ИЗЛЕЗЕ ОД ТОТАЛИТАРИЗМОТ СО ПОКОРУВАЊЕ

Роберт Ф. Кенеди Џуниор, брзо станува еден од најважните гласови на нашето време. Тој продолжува бестрашно да повикува на акција против тиранијата што го распарчува…

Види повеќе НОВОГОДИШНА ПОРАКА НА РОБЕРТ Ф. КЕНЕДИ: НИКОЈ НИКОГАШ НЕ УСПЕАЛ ДА ИЗЛЕЗЕ ОД ТОТАЛИТАРИЗМОТ СО ПОКОРУВАЊЕ